• KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne

dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

Spotkanie w sprawie organizacji i zaliczania studenckich praktyk zawodowych na Wydziale Nauk o Żywności

10-04-2013

Zapraszam studentów 6 semestru studiów Wydziału Nauk o Żywności, kierunku technologia żywności i żywienie człowieka, na spotkanie informacyjne dotyczące zasad organizacji i zaliczania studenckich praktyk zawodowych. Spotkanie odbędzie się dnia 15 kwietnia 2013 r. w Auli 3, bud. 32, w godzinach 17:00 -18:00. Pełnomocnik

Wykład prof. Helgi Medic z Uniwersytetu w Zagrzebiu

09-04-2013

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych zagadnieniami technologii mięsa na wykład goszczącej w Zakładzie Technologii Mięsa WNoŻ stypendystki programu CEEPUS – prof. Helgi Medic z University of Zagreb. Seminarium odbędzie się 15.04.2013 (poniedziałek) o godz. 9:00, sala 068.

28-03-2013

Szanowni Państwo, Pracownicy, Doktoranci, Studenci, Współpracownicy i Przyjaciele Wydziału Nauk O Żywności Życzę wszystkim Państwu i Waszym Najbliższym ciepłych, pełnych oznak budzącej się w końcu wiosny Świąt Wielkanocnych, radosnego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół i oczywiście mokrego Dyngusa Dorota Witrowa-Rajchert

Ankieta – Biblioteka

26-03-2013

Ankieta oceniająca dostępność i jakość merytoryczną zasobów znajdujących się w Bibliotece Głównej, Bibliotece Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji oraz bibliotekach katedralnych lub zakładowych Wydziału Nauk o Żywności w Warszawie.

Godziny rektorskie w dniu 28.03.2013

26-03-2013

W czwartek 28.03.2013 obowiązują godziny rektorskie od godziny 14:00. godziny rektorskie

Harmonogram działań związanych z doskonaleniem jakości kształcenia

25-03-2013

Harmonogram działań związanych z doskonaleniem jakości kształcenia

Dr inż. Emilia Janiszewska finalistką trzeciej edycji rządowego programu TOP 500 INNOVATORS

21-03-2013

Dr inż. Emilia Janiszewska z Katedry Inzynieriii Żywności i Organizacji Produkcji  finalistką prestiżowego  programu rządowego „Top 500 Innovators” i wyruszy na dwumiesięczny staż do jednego z najlepszych ośrodków naukowych świata z pierwszej dziesiątki rankingu szanghajskiego. O miejsce w kolejnej edycji rządowego programu konkurowało 376

Uwaga TŻ I rok MGR i TOW III rok

18-03-2013

Uwaga TŻ I rok MGR – zmiana terminu wykładów z Indywidualnej przedsiębiorczości /czwartek 9-12, 04-18.04.2013/ TOW III rok – zmiana terminu wykładu z Logistyki /wtorek 16-18/ Szczegółowe informacje na planach zajęć!

Zarządzenie nr 13 Rektora Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie z dnia 1 marca 2013 r.

08-03-2013

Zarządzenie nr 13 Rektora Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie z dnia 1 marca 2013 r. w sprawie realizacji badania pn. “Monitorowanie Losów Zawodowych Absolwentów” oraz na przesłanie materiałów informacyjnych SGGW drogą elektroniczną.

Uroczyste wręczenie dyplomów!

07-03-2013

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Wydział Nauk o Żywności Dziekan i Rada Wydziału Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego mają zaszczyt zaprosić na uroczyste wręczenie dyplomów magistra inżyniera studiów II stopnia – stacjonarnych i niestacjonarnych inżyniera studiów I stopnia – niestacjonarnych zaocznych

Bezpłatne kursy e-learningowe: – Podstawy negocjacji, Jak korzystnie podpisywać >> umowy?

06-03-2013

Centrum Innowacji i Transferu Wiedzy w Agrobiznesie (CITWA) Szkoły  Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza na dwa bezpłatne kursy e-learningowe: Podstawy negocjacji,  Jak korzystnie podpisywać  umowy? […] Dla kogo? Kursy zostały przygotowane z myślą o studentach i kadrze naukowej Szkoły  Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w

Centrum Nauki Kopernik – rekrutacja na bezpłatne warsztaty!

04-03-2013

Uzdrowisko – intensywne warsztaty dla osób zainteresowanych twórczą współpracą między nauką, sztuką i  przedsiębiorczością w Centrum Nauki Kopernik. Rekrutacja trwa! *    Kogo szukamy? Osób, o różnych zainteresowaniach z obszaru sztuki, nauki, technologii przedsiębiorczości.  Ludzi, którzy chcą zmienić coś w mieście, w sobie, w społeczeństwie.

Uwaga: odwołane zajęcia dr Sylwii Łaby!

04-03-2013

Z powodu choroby dr inż. Sylwii Łaby w dniach 4-8.03. 2013 zostają odwołane zajęcia z przedmiotów: – Podstawy organizacji i zarządzania procesem produkcyjnym – Organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym szczegółowa informacja o  odwołanych zajęciach i terminach ich odrabiania

VI Ogólnopolską Konferencję Naukową Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw

01-03-2013

Serdecznie zapraszamy na VI Ogólnopolską Konferencję Naukową Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw , która odbędzie się w dniach 16-17 maja 2013 w Rogowie.  I Komunikat

Uwaga 3 rok! fakultet: Informatyka!

25-02-2013

Fakultet z informatyki grupa 1,2 zajęcia zaczną się od 04.03.2013

Plany zajęć semestr letni!

22-02-2013

Uwaga studenci!   w zakładce plany zajęć znajdują się aktualne rozkłady zajęć na semestr letni 2012/2013* *aktualizacja 25.02.2013r. godz. 13:00

II Sympozjum Naukowe „Drobnoustroje – tradycja i nowoczesność w produkcji i utrwalaniu żywności”

11-02-2013

POLSKIE  TOWARZYSTWO  TECHNOLOGÓW  ŻYWNOŚCI ODDZIAŁ  WARSZAWSKI i KATEDRA   BIOTECHNOLOGII, MIKROBIOLOGII  I  OCENY  ŻYWNOŚCI WYDZIAŁU  NAUK  O  ŻYWNOŚCI  SGGW  w  WARSZAWIE Zapraszają na II SYMPOZJUM  NAUKOWE „Drobnoustroje – tradycja i nowoczesność w produkcji i utrwalaniu żywności” Kiry pod Zakopanem 04 – 06 września 2013 r.

Egzamin z Historii Filozofii – zmiana sali!

05-02-2013

Egzamin z Historii Filozofii odbędzie się w sali 1070 bud. 32 /piątek 08.02.2013  w godz.  9-11/

Plany zajęć w semestrze letnim 2012/13

04-02-2013

Kierunek technologia żywności i żywienie człowieka Studia stacjonarne I stopnia – inżynierskie: I rok , II rok, III rok* * harmonogram: Podstawy organizacji i zarządzania procesem produkcyjnym II stopnia – magisterskie: I rok Biotechnologia* , I rok Inżynieria , I rok Technologia*, II rok

PROGRAM PAX – studia wymienne na Tajwanie

31-01-2013

Biuro Współpracy Międzynarodowej informuje o rozpoczęciu naboru na studia wymienne w National Chung Hsing University w Taichung, na Tajwanie, w ramach programu PAX. Oferta obejmuje jedno lub dwu semestralny program dydaktyczny. Uczestnicy mają zapewnione zakwaterowanie oraz stypendium w wysokości NT$ 8000 miesięcznie (ekwiwalent 250USD).
  • Pierwsza strona
  • Poprzednia strona
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Następna strona
  • Ostatnia strona

Aktualności


Archived
2023-03-18

tell the truth to a borderline, rudolf last name, norway national parks jobs, 1966 chevy impala ss 427 for sale, farm for sale perryville,...

Archived
2023-03-13

2 family homes for sale brooklyn, ny 11209, fortnite game user settings copy and paste, wedding venues bloomington, il, is rick hurt related to...

Archived
2023-03-07

seaworld rescue team volunteer, neapolitan mastiff rescue uk, magnolia shiplap paint color match sherwin williams, 1992 donruss baseball cards triple play, ncis: los angeles...

Archived
2023-01-20

tommy fleetwood house southport, datasource login ihop, new restaurants in shirlington, snowboard instructor courses, honey science corporation paypal charge, how many peaches are in...

Zapraszamy na nową stronę wydziału
2021-06-27

Zapraszamy na nową stronę wydziału

© 2025 SGGW - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies