• KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne

dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

III Ogólnopolska Konferencja Dietetyki Congressus Dietetica

30-01-2013

“Polskie Stowarzyszenie Dietetyków oraz Studenckie Koła Naukowe Dietetyki działające przy Klinice Chorób Wewnętrznych i diabetologii USK nr 1 im Norberta Barlickiego w Łodzi ma zaszczyt zaprosić na III Ogólnopolską Konferencję Dietetyki Congressus Dietetica, która odbędzie się 05-06 kwietnia w Łodzi i jest kolejną edycją

Uwaga I rok Technologia żywności i Bezpieczeństwo żywności

22-01-2013

W dniu 25.01.2013 /piątek/ z powodu choroby wykładowcy nie odbędzie się wykład z Socjologii dla kierunku Technologia  żywności i Bezpieczeństwo żywności oraz ćwiczenia z Socjologii dla Technologii żywności.

Doktoranci WNoŻ na konferencji: Filozoficzne Aspekty Nauk Przyrodniczych – Zagubieni w przestrzeni

21-01-2013

W dniu 15 stycznia 2013 roku na terenie Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie odbyła się już II konferencja z cyklu „Filozoficzne Aspekty Nauk Przyrodniczych” pt. „Zagubieni w przestrzeni”. Konferencja umożliwiła szersze spojrzenie na zagadnienia z zakresu technologii żywności pod kątem filozoficznym, socjologicznym oraz

Spotkanie z przdstawicielem Uniwersytetu z Holandii!

18-01-2013

W dniu 23 stycznia (środa) o godzinie 11 w sali 1065 odbędzie się spotkanie z przedstawicielem uniwersytetu z Holandii – CAH Dronten University of Applied Sciences. Spotkanie może szczególnie zainteresować studentów mających w planach wyjazd na studia wymienne. Serdecznie zapraszamy!!!

Droga do AgroSukcesu – panel

11-01-2013

Serdecznie zapraszam na panel, w ramach III Konfrontacji “Drogi do AgroSukcesu”, w dniu 16 stycznia br., godz. 11:00-13:30, sala 09 bud. 32. Mamy wyjątkowych gości. Rzadko się zdarza, aby w tego typu spotkaniach uczestniczyli sami Prezesi!!!! […] Mam nadzieję, że znajdziecie Państwo czas, aby

Szkolenie z pisania biznes planów!

11-01-2013

Co trzeba napisać, aby stworzyć dobry biznes plan? – szkolenie z pisania biznes planów 15 stycznia godzina 1600 Sala konferencyjna Akademickich Inkubatorów Przedsiębiorczości SGGW ul. Nowoursynowska 161 i, lokal nr 116 (I piętro) (budynek IKAR) […] Warsztaty dedykowane dla członków kół naukowych i samorządów

02-01-2013

Niech Nowy Rok 2013 przyniesie radość, wzajemną życzliwość i optymizm oraz wiele sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym. Dziekan Wydziału Nauk o Żywności

ERASMUS MUNDUS, Projekt ALRAKIS II – REKRUTACJA

18-12-2012

ERASMUS MUNDUS, Projekt ALRAKIS II – REKRUTACJA Biuro Współpracy Międzynarodowej informuje o rozpoczęciu naboru na studia wymienne w ramach programu ERASMUS MUNDUS, projekt ALRAKIS II (Gruzja, Armenia, Azerbejdżan oraz Ukraina). Oferta skierowana jest do studentów studiów licencjackich, magisterskich, doktoranckich oraz młodych naukowców (post-doc) i

Godziny rektorskie w dniu 2.01.2013

17-12-2012

Na prośbę Rady Uczelnianej Samorządu Studenckiego SGGW w Warszawie Prorektor ds. dydaktyki wyznaczył w dniu 2.01.2013 godziny rektorskie. godziny rektorskie

II Konferencja Naukowa “Róże owocowe w uprawie, przetwórstwie, zywieniu i ochronie zdrowia”

13-12-2012

6 grudnia 2012 r. już po raz drugi odbyła się na naszym Wydziale Konferencja naukowa pt. „Róże owocowe w uprawie, przetwórstwie, żywieniu i ochronie zdrowia”. Zaprezentowano 23 referaty i postery na temat fitochemii różnych części roślinnych róż owocowych oraz wykorzystania ich jako surowca dla

Oferty pracy /granty doktorskie/ w Gent University

13-12-2012

Do 31 grudnia 2012 można składać aplikacje na poniższe  oferty pracy na Uniwersytecie w Gent  /Faculty of Bioscience Eggineering,  Department of Animal Production, Laboratory for Animal Nutrition and Animal Product Quality/ 1. analytical_PhD opportunity 2. microbiol ecology_doctoral grant 3. doctoral grant

STYPENDIA na studia i pobyty badawcze w Szwecji – Program VISBY

13-12-2012

Biuro Współpracy Międzynarodowej informuje o ofercie stypendialnej The Swedish Institute na rok akademicki 2013/2014 dla zdolnych doktorantów oraz naukowców z Polski. Oferta obejmuje m.in.: – stypendia dla doktorantów – do 12 miesięcy – stypendia na pobyty badawcze dla młodych naukowców – 6,9 lub 12

Zaproszenie na Wigilię Wydziałową

13-12-2012

Dziekan i Rada Wydziału Nauk o Żywności serdecznie zapraszają na Wigilię Wydziałową, która odbędzie się w dniu 21.12.2012 (piątek) o godzinie 11:30 w sali nr 6.

II Studencka Konferencja Żywieniowa pod patronatem WNoŻ

11-12-2012

Pod Honorowym Patronatem Wydziału Nauk o Żywności w dniu 11.12.2012 odbyła się II studencka Konferencja Żywieniowa. Konferencja jest kontynuacją ubiegłorocznego cyklu wykładów dotyczących racjonalnego odżywiania i ma na celu przybliżenie zainteresowanym wpływu spożywanej żywności na stan zdrowia i samopoczucia. Motywem przewodnim tegorocznej edycji była

Nabór na LLP/Erasmus na rok akademicki 2012/13

06-12-2012

Nabór na studia wymienne trwa w dniach 5 grudnia 2012 – 18 stycznia 2013* i jest planowany na cały rok akademicki 2013/2014 (semestr zimowy,letni, cały rok). Student jest zobowiązany w trakcie trwania naboru do zapoznania się z ofertą uczelni i zgłoszenia do koordynatora wydziałowego

Stypednia DAAD na rok akademicki 2012/2013

30-11-2012

STYPENDIA DAAD Biuro Współpracy Międzynarodowej przypomina o wciąż dostępnej ofercie stypendialnej DAAD na rok akademicki 2013/2014, obejmującej m.in.: – Stypendia na wakacyjny kurs języka niemieckiego – termin składania wniosków upływa 17 grudnia 2012 – Stypendia na pobyty badawcze dla naukowców i nauczycieli akademickich –

Uwaga studia zaoczne rok: II, IV i II mgr

30-11-2012

W dniu 06.01.2013 nie ma zajęć. Zajęcia będą odrabiane w dniu 03.02.2013. Szczegółowe informacje w zakładce plany zajęć.

Portugalska firma MTFG poszukuje studentów programu Erasmus do projektu: “THEORETICAL ASPECTS OF PORTUGUESE LEGISLATION”

29-11-2012

Portugalska firma MTFG poszukuje studentów programu Erasmus do projektu: “THEORETICAL ASPECTS OF PORTUGUESE LEGISLATION” Więcej informacji  na stornie www.mtfg.pt lub w linku. Aplikacje należy wysyłać na adres mailowy: am@mtfg.pt, dtg@mtfg.pt

I rok godziny dziekańskie 30.11.2012

28-11-2012

Na prośbę Samorządu Studentów Wydziału Nauk o Żywności, w związku z Otrzęsinami w dniu 30.11.2012 w godzinach 8:00-13:00 obowiązują godziny dziekańskie dla I roku studentów studiów stacjonarnych WNoŻ. godziny dziekańskie

Pokochaj olej rzepakowy

12-11-2012

Prof. dr hab. Krzysztof Krygier z Zakładu Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych przewodniczącym Rady Programowej programu “Pokochaj olej rzepakowy” Jesienią 2011 r. wystartowała edukacyjna kampania pt. “Pokochaj olej rzepakowy”, której organizatorem jest Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju. Program jest współfinansowany przez Komisję Europejską i Agencję
  • Pierwsza strona
  • Poprzednia strona
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Następna strona
  • Ostatnia strona

Aktualności


Archived
2023-03-18

tell the truth to a borderline, rudolf last name, norway national parks jobs, 1966 chevy impala ss 427 for sale, farm for sale perryville,...

Archived
2023-03-13

2 family homes for sale brooklyn, ny 11209, fortnite game user settings copy and paste, wedding venues bloomington, il, is rick hurt related to...

Archived
2023-03-07

seaworld rescue team volunteer, neapolitan mastiff rescue uk, magnolia shiplap paint color match sherwin williams, 1992 donruss baseball cards triple play, ncis: los angeles...

Archived
2023-01-20

tommy fleetwood house southport, datasource login ihop, new restaurants in shirlington, snowboard instructor courses, honey science corporation paypal charge, how many peaches are in...

Zapraszamy na nową stronę wydziału
2021-06-27

Zapraszamy na nową stronę wydziału

© 2025 SGGW - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies