dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej
Education
Department of Food Engineering and Proces Management organizes the following didactic courses:
Technical drawing with the elements of theory of machines
Theory of machines in food processing industry
Process engineering
Ecology, energy and environmental protection management
Physical properties of food
Inspection and control of biotechnology processes
Modern plastic packaging for food products
Modern technologies in food processing industry
Product design
Rheological methods in food testing
Membrane processes in food processing technology
Application of computers in food processing technology
Foodstuff marketing
Water as a component of food
Optimisation of production processes
Fundamentals of operation of machinery and equipment in food processing industry
Fundamentals of production organisation
Management of manufacturing processes
Dehydration industry
Textural properties of food products
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies