dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej
Education
Department of Meat Technology organizes the following didactic courses:
Specific food processing technology: meat technology, poultry and egg technology, fundamentals of gastronomy
Specialisation technology: production and consumption of meat worldwide and in Poland, factors influencing meat production, slaughter technology and its by-products, meat products technology, quality assessment of meat and its products, machinery and facilities in the meat processing industry, sanitary and hygiene aspects of meat, poultry and egg technologies, application of computers for meat technology and analytic purposes
Use of processed fish and invertebrates.
Technological design of food processing plants.
Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) System in food processing industry
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies