Technologia żywności i żywienie człowieka
|
Studia stacjonarne |
I stopnia – inżynierskie |
I rok* , II rok*, III rok*, IV rok*
(* aktualizacja 25.09) |
Harmonogramy zajęć |
II rok: Ogólna technologia żywności
III rok: Technologia przemysłu fermentacyjnego
Koordynatorzy przedmiotów TŻ I st. |
II stopnia – magisterskie |
I rok Biotechnologia*, I rok Inżynieria*, I rok Technologia*
(* aktualizacja 25.09)
zaktualizowany podział na grupy: biotechnologia, inżynieria, technologia |
Harmonogramy zajęć |
Biotechnologia: Harmonogram: WSPÓŁCZESNE TRENDY W NAUCE O ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIU, harmonogram 1
Współczesne trendy w nauce o żywności i żywieniu – produkty roślinne
Technologia: Współczesne trendy w biotechnologii
Inżynieria: Współczesne trendy w biotechnologii
Koordynatorzy przedmiotów TŻ II st. |
Studia niestacjonarne tryb zaoczny |
I stopnia – inżynierskie |
I rok*, II rok, III rok , IV rok
* aktualizacja 01.10 |
Harmonogramy zajęć |
Koordynatorzy przedmiotów TŻ I st. zaoczne |
II stopnia – magisterskie |
I rok (plan orientacyjny, ostateczna wersja zostanie umieszczona po zakończeniu rekrutacji), II rok |
Harmonogramy zajęć |
Współczesne trendy w nauce o żywności i żywieniu – produkty zwierzęce
I rok: Współczesne trendy w biotechnologii, Enzymologia, Enzymologia ćwiczenie nr 2
Koordynatorzy przedmiotów TŻ II st. zaoczne |
Towaroznawstwo
|
I stopnia – inżynierskie |
I rok* , II rok*, III rok, IV rok*
* aktualizacja 29.09 |
Harmonogramy zajęć |
II rok: Ogólna technologia żywności, Towaroznawstwo przemysłowe
IV rok: Towaroznawstwo przemysłowe
Koordynatorzy przedmiotów TOW I st. |
II stopnia – magisterskie |
I rok*
* aktualizacja 29.09 |
Harmonogramy zajęć |
Koordynatorzy przedmiotów TOW II st. |
Bezpieczeństwo żywności
|
I stopnia – inżynierskie |
I rok* , II rok*, III rok*, IV rok* |
Harmonogramy zajęć |
Wykład z Toksykologii żywności (III rok) odbywać się będzie w bud. 34/sala 3/71
Koordynatorzy przedmiotów BŻ I st. |