Dokumenty Systemu Zapewnienia i Doskonalenia Jakości Kształcenia na Wydziale Nauk o Żywności:
1. Prezentacja Wydziału Nauk o Żywności
2. Strategia Wydziału Nauk o Żywności
3. Polityka Jakości Kształcenia
4. Wewnętrzny System Zapewnienia i Doskonalenia Jakości Kształcenia
5. Procedura Zapewnia i Doskonalenia Jakości Kształcenia
6. Kalendarz Jakości na Wydziale Nauk o Żywności
Instrukcja 1: Studencka Praktyka Zawodowa – Regulamin
Załącznik 1: Umowa o prowadzeniu Studenckiej Praktyki Zawodowej
Załącznik 2: Dziennik Studenckiej Praktyki Zawodowej
Załącznik 3: Ramowy Program Studenckiej Praktyki Zawodowej
Załącznik 4: Podanie o możliwości realizacji Studenckiej Praktyki Zawodowej
Załącznik 5: Instrukcja organizacji i zarządzania Studenckiej Praktyki Zawodowej (dla studentów)
Załącznik 6: Instrukcja organizacji i zarządzania Studenckiej Praktyki Zawodowej (dla nauczycieli akademickich)
Załącznik 7: Podanie o wyrażenie zgody na zaliczenie Studenckiej Praktyki Zawodowej
Instrukcja 2: Hospitacje zajęć dydaktycznych
Załącznik 1: Raport hospitacyjny
Załącznik 2: Plan hospitacji zajęć dydaktycznych