Karty oceny:
Pracownia magisterska, Podstawy opracowywania wyników badań naukowych, Praca dyplomowa, Seminaria
Sylabusy:
st. I stopnia
Technologia żywności i żywienie człowieka: seminaria inżynierskie, prace dyplomowe
Bezpieczeństwo żywności: seminaria inżynierskie, prace dyplomowe
Towaroznawstwo: seminaria inżynierskie, prace dyplomowe
st. II stopnia
spec.: Biotechnologia i mikrobiologia żywności, Biotechnologia mleka, Ocena jakości żywności
semestr 1: Seminarium magisterskie
semestr 2: Seminarium magisterskie, Pracownia magisterska
semestr 3: Podstawy opracowywania wyników badań naukowych, Seminarium magisterskie, Praca magisterska
spec.: Technologia i ocena mięsa, Technologia i ocena owoców i warzyw, technologia i ocena tłuszczów i koncentratów spożywczych, Technologia i ocena zbóż
semestr 1: Seminarium magisterskie
semestr 2: Seminarium magisterskie, Pracownia magisterska
semestr 3: Podstawy opracowywania wyników badań naukowych, Seminarium magisterskie, Praca magisterska
spec.: Inżynieria żywności
semestr 1: Seminarium magisterskie
semestr 2: Seminarium magisterskie, Pracownia magisterska
semestr 3: Podstawy opracowywania wyników badań naukowych, Seminarium magisterskie, Praca magisterska