• KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne

dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

Kerry Graduate Programme – job opportunities for Polish speakers

27-11-2014

Kerry Group is a world leader in food ingredients and a leading supplier of consumer foods serving both developed and developing markets. As one of the largest and most technologically advanced manufacturers of ingredients and flavours in the world, we supply over 15,000 food

Przedstawicielstwo Komisji Europejskiej w Polsce

24-11-2014

28 listopada b.r. w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie podczas warsztatów dla studentów będzie obecne Przedstawicielstwo Komisji Europejskiej w Polsce jako partner Projektu: Praca. Warszawa. Na stoisku informacyjnym Komisji będzie możliwe uzyskanie informacji na temat staży i pracy w unijnych instytucjach zarówno dla uczestników warsztatów jak

BEZPŁATNE WARSZTATY DLA STUDENTÓW: PROJEKT PRACA

24-11-2014

Zapraszamy na bezpłatne warsztaty dla studentów prowadzone przez ekspertów z firm zewnętrznych. Warsztaty prowadzone są w ramach akcji społecznej “Gazety Wyborczej” pod nazwą “Projekt Praca.” Kiedy? 28 listopada 2014, START o 9.00 Gdzie? SZKOŁA GŁÓWNA GOSPODARSTWA WIEJSKIEGO, AULA KRYSZTAŁOWA, UL. NOWOURSYNOWSKA 166,WARSZAWA + Znajdź

ERASMUS MUNDUS, ALRAKIS II – NABÓR do 30 stycznia 2015

18-11-2014

Biuro Współpracy Międzynarodowej informuje o otwrciu III naboru na wymianę akademicką w ramach programu ERASMUS MUNDUS, projekt ALRAKIS II (Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Ukraina) do 30 stycznia 2015!!! KANDYDACI: Nabór II skierowany jest do: – studentów studiów licencjackich (ukończony pierwszy rok studiów) – doktorantów –

STACJONARNE STUDIA DOKTORANCKIE (01.10.2014 – 30.09.2018)

13-11-2014

STACJONARNE STUDIA DOKTORANCKIE na WYDZIALE NAUK o ŻYWNOŚCI SGGW w WARSZAWIE trwające od 1.10.2014 r. do 30.09.2018 r.   Studia Doktoranckie na Wydziale Nauk o Żywności SGGW w Warszawie prowadzone są w obszarze kształcenia w zakresie nauk rolniczych, leśnych i weterynaryjnych, w dziedzinie nauk

UWAGA zmiany sal (Aula I, 6, 09) w dniach 13-15 listopada

06-11-2014

Uwaga Studenci WNoŻ W związku z organizowaną na SGGW konferencją EUROLIGII (ELLS) w dniach 13-15 listopada 2014 zajęcia w Auli I, Sali nr 6 i Sali nr 09 będą się odbywać następująco:  Zajęcia w Auli I 13.11.2014 (czwartek) 8:00-10:00 wykład z Ekonomii I rok

Nabór na studia wymienne ERASMUS+ na rok akad. 2015/2016

03-11-2014

Do 4 stycznia 2015 r. trwa nabór główny na studia wymienne ERASMUS (semestr zimowy lub letni roku akad. 2015/2016). Z wyjazdów z dofinansowaniem na cały rok mogą skorzystać studenci weterynarii ze względu na specyfikę programu studiów lub studenci wyjeżdżający na double degree nie ponoszący

Informacja dla studentów kierunku Bezpieczeństwo Żywności, rok III

30-10-2014

Wykłady z Toksykologii Żywności odbywać się będą w bud. 34, w sali 3/71.

ERASMUS MUNDUS, Projekt ALFABET – nabór został otwarty!!!

28-10-2014

Biuro Wspólpracy Międzynarodowej informuje o otwarciu naboru na udział w projekcie wymiany akademickiej ALFABET w ramach programu Erasmus Mundus w roku akademickim 2015/2016. Proces aplikacyjny: 1) APLIKACJA: – rejestracja na stronie projektu ALFABET w zakładce “TIME TO GO” – wypełnienie FORMULARZA APLIKACYJNEGO – załadowanie

Praktyka zapewnienia bezpieczeństwa i jakości żywności

24-10-2014

Informacja dla studentów I roku studiów magisterskich na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka. “Praktyka zapewnienia bezpieczeństwa i jakości żywności” Zaliczenie: 7 listopada br. godz. 10:00-11:00 Podczas zaliczenie nie będziemy korzystać z żadnych pomocy naukowych. Wszyscy studenci, którzy przystąpią do zaliczenia, będą ocenieni. Krzysztof

Bezpłatne badania studentów z zakresu medycyny pracy

23-10-2014

W związku ze zwiększeniem przez Wojewódzki Ośrodek Medycyny Pracy w Płocku limitu bezpłatnych badań z zakresu medycyny pracy studentów,doktorantów oraz uczniów o 200 osób, zapraszamy zainteresowanych do NZOZ SGGW. Badania dotyczą kandydatów na studia I-go i II-go stopnia, badań okresowych studentów oraz doktorantów. Badania

Bilety ZTM/ELS

23-10-2014

Uprzejmie informujemy, że studenci, którzy mają problem z załadowaniem biletu ZTM na ELS powinni zgłosić się z legitymacją do Centrum Informatycznego – pok. nr 18 w celu usunięcia blokady.

Zapytanie ofertowe dostawę fabrycznie nowego atramentowego urządzenia wielofunkcyjnego z wyposażeniem dla Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

15-10-2014

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Wydział Nauk o Żywności Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji ul. Nowoursynowska 159C bud. nr 32 02-776 Warszawa   Na podstawie § 67 ust. 1  Statutu  Szkoły Głównej  Gospodarstwa   Wiejskiego w Warszawie w związku z art. 4

Zapytanie ofertowe na dostawę naczynek TZERO do pomiarów metodą DSC

13-10-2014

Zapytanie ofertowe   Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego Opis przedmiotu zamówienia Załącznik nr 2 do zapytania ofertowego. Formularz ofertowy Załącznik nr 3 do zapytania ofertowego. Wzór umowy

Informacja dla studentów kierunku Bezpieczeństwo żywności, I rok

13-10-2014

Wykłady z Biologii będą realizowane we wtorki w godz. 15:00-17:00 w Audytorium budynku 22.    

ZAPYTANIE OFERTOWE: Na dostawę fabrycznie nowych: Laptop Lenovo Z510 Biały z wyposażeniem, Laptop Lenovo Z510 Chocolate z wyposażeniem, Komputer stacjonarny z wyposażeniem, Monitor

10-10-2014

1. Zapytanie ofertowe 2.  Załącznik nr 1: Opis przedmiotu zamówienia 3. Załącznik nr 2: Formularz ofertowy 4. Załącznik nr 3: Wzór umowy  

Spotkanie dotyczące działalności Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej SGGW

09-10-2014

14 października 2014 w Auli IV w naszym budynku w godz. 15:00-16:00 odbędzie się spotkanie dotyczące działalności Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej SGGW i świadczonej na terenie  Kampusu SGGW opieki zdrowotnej. Uczestnicy spotkania zostaną poinformowani o: 1. Zasadach organizacji ochrony zdrowia w Polsce (kto jest uprawniony

Informacja dla studentów I roku Towaroznawstwa

08-10-2014

Fakultet Kultura wsi Polskiej – od 15.10.2014,  środy w godz. 10:00-12:00, bud. 5, sala nr 15. Wykład z Towaroznawstwa ogólnego – wtorek 9:00-11:00, bud. 34, sala nr 1/78. Ćwiczenia z Najnowszej historii Polski grupa 4A – bud. 23, sala nr 1099.

Zapytanie ofertowe na dostawę jednorazowych naczynek do pomiarów metodą DSC

08-10-2014

Zapytanie ofertowe Naczynka do pomiarów metodą DSC Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego Opis przedmiotu zamówienia Załącznik nr 3 do zapytania ofertowego. Wzór umowy Załącznik nr 2 do zapytania ofertowego. Formularz ofertowy.

Bilety ZTM/ELS

08-10-2014

W dniu dzisiejszym otrzymaliśmy informację z ZTM, że z przyczyn technicznych NIE MOŻNA aktywować ZABLOKOWANEGO biletu na ELS  (również w punkcie ZTM na ul. Żelaznej 61). Jedynym wyjściem w takiej sytuacji  jest załadowanie biletu na karcie miejskiej lub  wyrobienie duplikatu ELS.
  • Pierwsza strona
  • Poprzednia strona
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Następna strona
  • Ostatnia strona

Aktualności


Archived
2023-03-18

tell the truth to a borderline, rudolf last name, norway national parks jobs, 1966 chevy impala ss 427 for sale, farm for sale perryville,...

Archived
2023-03-13

2 family homes for sale brooklyn, ny 11209, fortnite game user settings copy and paste, wedding venues bloomington, il, is rick hurt related to...

Archived
2023-03-07

seaworld rescue team volunteer, neapolitan mastiff rescue uk, magnolia shiplap paint color match sherwin williams, 1992 donruss baseball cards triple play, ncis: los angeles...

Archived
2023-01-20

tommy fleetwood house southport, datasource login ihop, new restaurants in shirlington, snowboard instructor courses, honey science corporation paypal charge, how many peaches are in...

Zapraszamy na nową stronę wydziału
2021-06-27

Zapraszamy na nową stronę wydziału

© 2025 SGGW - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies