• KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne

dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

Stypendia naukowe

23-08-2010

Zbliżają się terminy składania dokumentów o stypendia naukowe dla doktorantów i pracowników naukowych w następujących programach: STYPENDIA FUNDACJI KOŚCIUSZKOWSKIEJ, FULBRIGHT SENIOR SPECIALIST PROGRAM, STYPENDIA BRITISH COUNCIL i innych. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą przygotowaną przez Pełnomocnika Rektora ds. Współpracy Międzynarodowej. Szczegółowe informacje

Staż w Centrum Żywienia Nestlé

19-08-2010

Oferta stażu w Centrum Żywienia Nestlé dla studentów i absolwentów. Termin zgłoszeń do 27 sierpnia 2010r. Szczegółowe informacje

Rekrutacja na studia podyplomowe “Zarządzanie i Organizacja Produkcji”

11-08-2010

Do 25 września trwa rekrutacja na III edycję studiów podyplomowych “Zarządzanie i Organizacja Produkcji” prowadzonych w Katedrze Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji. Serdecznie zapraszamy. Szczegółowe informacje

I Konferencja “Biologia syntetyczna – nowa era w rozwoju badań i diagnostyki mikrobiologicznej”

24-06-2010

I Konferencja “Biologia syntetyczna – nowa era w rozwoju badań i diagnostyki mikrobiologicznej” odbędzie się w sobotę 27 listopada 2010 r. w Auli Kryształowej SGGW. Termin nadsyłania publikacji tylko w języku angielskim (do 4 stron) w wersji  elektronicznej: do 15 września 2010. Program konferencji

11th International Congress on Engineering and Food, May 22-26, 2011 Athens, Greece

24-06-2010

Food Engineers meet every 3-4 years at ICEF, the International Congress on Engineering and Food, that has been established as the major international event in the field. The International Association of Engineering and Food (IAEF) delegates decided that ICEF 11 will be organized in

Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Techniki i Technologie w Inżynierii Rolniczej” Lublin 2010

24-06-2010

Konferencja połączona z Jubileuszem 40-lecia Wydziału Inżynierii Produkcji UP w Lublinie odbędzie się w dniach 22-24 września 2010 r. w Centrum Kongresowym Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Komunikat1 Informacje Karta zgłoszenia

Seminarium Doktorantów

23-06-2010

1 lipca br. na naszym wydziale odbędzie sie doroczne Seminarium Doktorantów, na które serdecznie zapraszamy. Program seminarium

Studia podyplomowe “Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz”

17-06-2010

Od 1 czerwca do 31 września 2010 r. trwa rekrutacja na drugą edycję dwusemestralnych studiów podyplomowych „Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz” Szczegółowe informacje

Rekrutacja na stacjonarne studia doktoranckie

14-06-2010

II Sympozjum Inżynierii Żywności

10-06-2010

W dniach 9-11 czerwca br. na naszym wydziale odbyło się II Sympozjum Inżynierii Żywności. Program Sympozjum

Organizacja letniej sesji egzaminacyjnej w roku akad. 2009/2010, studia stacjonarne i niestacjonarne

08-06-2010

Studia stacjonarne Sesja poprawkowa po semestrze letnim w roku akad. 2009/2010 odbywać się będzie w dniach 27.09. – 08.10.2010 r. W przypadku konieczności przeprowadzenia dodatkowego terminu poprawkowego proszę o złożenie przez Starostę roku podania do Dziekana z podaniem miejsca i terminu egzaminu. Podanie powyższe

14 Piknik Naukowy Polskiego Radia i Centrum Nauki Kopernik

21-05-2010

12 czerwca 2010 r. w Parku Marszałka Rydza-Śmigłego odbył się 14 Piknik Naukowy Polskiego Radia i Centrum Nauki Kopernik. Wydział Nauk o Żywności reprezentowany był przez Koło Naukowe Technologów Żywności. Na naszym stoisku można było zapoznać się z projektami realizowanymi przez członków Koła, m.in.

Dni SGGW

10-05-2010

W dniach 14-15 maja odbyła się Wielka Majówka – Dni SGGW z aktywnym udziałem naszego Wydziału. Zapraszamy do GALERII do obejrzenia zdjęć z Dni SGGW

Konferencja naukowa pt. „POLSKA WIEŚ, BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCIOWE A MEDIA” 28-29.04.2010 SGGW

28-04-2010

28-29 kwietnia 2010 w SGGW odbędzie się konferencja naukowa pt. „POLSKA WIEŚ, BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCIOWE A MEDIA”, organizowana przez Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. 28.04.2010 g. 10-18 Aula Kryształowa SGGW, ul. Nowoursynowska 166, 29.04.2010 g. 10-13:30 Sala Senatu

Programy dla młodych naukowców

27-04-2010

Przedstawiamy ofertę FUNDACJI NA RZECZ NAUKI POLSKIEJ kierowaną do studentów, absolwentów, doktorantów i młodych pracowników naukowych Program VENTURES wsparcie projektów mających zastosowanie w gospodarce, realizowanych przez studentów, absolwentów i doktorantów Adresaci: Studenci: jednolitych studiów mgr (po ukończeniu III roku) lub studiów II stopnia Absolwenci:

Nowy program praktyk w Norwegii

21-04-2010

NORWEGIA PROGRAM PRAKTYK “WORKING GUESTS” Zapraszamy wszystkich chętnych studentów SGGW do nowego programu praktyk w Norwegii ! Okres trwania praktyk: 3 – 6 miesięcy Dziedziny: Ogrodnictwo – produkcja szklarniowa i polowa roślin ozdobnych lub warzyw Hodowla zwierząt – bydło, trzoda chlewna, owce, kozy Turystyka

Uwaga studenci studiów niestacjonarnych

14-04-2010

W związku z uroczystościami pogrzebowymi Pary Prezydenckiej JM Rektor SGGW odwołuje zajęcia dydaktyczne w dniach 17 i 18 kwietnia 2010 r. (sobota i niedziela). Na Wydziale Nauk o Żywności odwołane zostają różnież zajęcia w piątek 16 kwietnia na studiach niestacjonarnych. Informacje o terminie odwołanych

Dni rektorskie – uroczystości w intencji Ofiar katastrofy

13-04-2010

17 i 18 kwietnia odbędą się uroczystości żałobne w intencji Ofiar katastrofy lotniczej pod Smoleńskiem oraz pogrzeb Pary Prezydenckiej. W Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie będą to dni rektorskie – wolne od zajęć akademickich.

Zaproszenie na wykład

09-04-2010

Koło Naukowe Technologów Żywności oraz FMC BioPolymers zapraszają na wykład pt. Wytwarzanie, zasada działania oraz zastosowania celulozy mikrokrystalicznej typu Avicel Data: 14.04.2010 Miejsce: Aula II, budynek 32 Godzina: 17.15 Prelegent: mgr inż Adam Czajka – Account Manager Eastern Europe

Spotkanie z firmą DANONE

09-04-2010

Koło Naukowe Finansistów i Bankowców oraz IAAS Polska przy SGGW zapraszają na prezentację Działu Badań i Rozwoju Produktu (R&D) firmy Danone pt. “Danone Research – Fabryka Innowacji”. Spotkanie odbędzie się 14 kwietnia (środa) w godz. 13:30-15:00 w auli III budynku Wydziału Nauk o Żywności.
  • Pierwsza strona
  • Poprzednia strona
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Następna strona

Aktualności


Archived
2023-03-18

tell the truth to a borderline, rudolf last name, norway national parks jobs, 1966 chevy impala ss 427 for sale, farm for sale perryville,...

Archived
2023-03-13

2 family homes for sale brooklyn, ny 11209, fortnite game user settings copy and paste, wedding venues bloomington, il, is rick hurt related to...

Archived
2023-03-07

seaworld rescue team volunteer, neapolitan mastiff rescue uk, magnolia shiplap paint color match sherwin williams, 1992 donruss baseball cards triple play, ncis: los angeles...

Archived
2023-01-20

tommy fleetwood house southport, datasource login ihop, new restaurants in shirlington, snowboard instructor courses, honey science corporation paypal charge, how many peaches are in...

Zapraszamy na nową stronę wydziału
2021-06-27

Zapraszamy na nową stronę wydziału

© 2025 SGGW - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies