• KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne

dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

XV Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ

07-12-2009

Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Sekcja Młodej Kadry Naukowej Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Wrocławski zapraszają na XV Sesję Naukową SMKN PTTŻ „Jakość i prozdrowotne cechy żywności” Szczegółowe informacje

Nabór na studia wymienne LLP/Erasmus 2010/2011

07-12-2009

ERASMUS studia w Europie Nabór na rok akademicki 2010/2011 trwa od 1.12.09 do 12.01.2010 Pliki do pobrania: Zasady naboru, Oferta miejsc na uczelniach partnerskich Wydziału Nauk o Żywności. ZASADY NABORU NA STUDIA WYMIENNE LLP/ERASMUS W ROKU AKADEMICKIM 2010/2011 1. Kryteria kwalifikacji studenta §         Student

Konferencja JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

03-12-2009

W dniach 3-4 grudnia odbyła się VII Konferencja Naukowa z cyklu: JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI nt.: “Kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych” organizowana przez Katedrę Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji i Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Warszawski Szczegółowe informacje Program konferencji

Newsletter EFFoST

02-12-2009

Jest już dostępny kolejny numer “EFFoST, Food-Info, EHEDG and FISEC Joint Newsletter”. Kliknij tutaj aby pobrać plik.

Konkurs “Student of the year”

02-12-2009

Wkrótce kolejna edycja konkursu “Student of the year” Konkurs organizowany jest przez European Federation of Food Science & Technology (EFFoST). W roku 2010 o nagrodę ubiegać się będą mogli studenci studiów inżynierskich i magisterskich, a także doktoranci. Szczegółowe informacje w ulotce oraz na stronie

Sukces naszych studentów w konkursie GLOBAL MANAGEMENT CHALLENGE

25-11-2009

Zespół studentów naszego wydziału w składzie: Elwira Chromińska, Katarzyna Paterek, Justyna Sochacka, Eliza Tarnowska i Piotr Waćko zajął III miejsce w konkursie GLOBAL MANAGEMENT CHALLENGE. Global Management Challenge to unikalny na naszym rynku konkurs oparty na symulacjach biznesowych, który przez wiele firm uznany został

Spotkanie z przedstawicielami holenderskiej uczelni CAH Dronten

18-11-2009

Zapraszamy wszystkich studentów zainteresowanych studiami lub stażem w Holandii. Spotkanie odbędzie się 24 listopada, Wydział Ekonomii, bud. 7 (bud. Collegium Dziekańskiego), sala nr 101, godz. 10.00.

Praktyki w Nestle

16-11-2009

Spotkanie z przedstawicielami firmy Nestle (Singen, Germany). Zapraszamy wszystkich studentów zainteresowanych odbyciem praktyk lub przygotowaniem pracy magisterskiej w firmie Nestle. 25 listopada (środa), budynek 23, Aula II, godz. 9.15.

Praktyki w Wielkiej Brytanii

12-11-2009

Spotkanie informacyjne dla chętnych na wyjazd na praktyki do Wielkiej Brytanii odbędzie się dn. 1 grudnia 2009 o godz. 13.00 w budynku 8, sala 115. Informacje: Joanna Lubecka, tel. 59 310 47, joanna_lubecka@sggw.pl

Sesja informacyjna dla studentów zainteresowanych studiami w USA

05-11-2009

International Education Week Sesja informacyjna dla studentów STUDIA W USA! 18 listopada, 2009 Biblioteka Uniwersytetu Warszawskiego, ul. Dobra 55/56 Szczegółowe informacje

Konferencja z cyklu MIĘSO W PRZETWÓRSTWIE I ŻYWIENIU CZŁOWIEKA

05-11-2009

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu Wydział Nauk o Żywności i Żywnieniu Instytut Technologii Mięsa oraz Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Komitet Nauk o Żywności PAN International Union of Food Science and Technology zapraszają na IV Międzynarodową Konferencję Naukową z cyklu MIĘSO W PRZETWÓRSTWIE I ŻYWIENIU CZŁOWIEKA

Nabór do programu Ceepus

27-10-2009

Central European Exchange Program for University Studies Środkowoeuropejski Program Studiów Uniwersyteckich – Nabór uzupełniający na rok akademicki 2009/2010 dla studentów i nauczycieli akademickich . . Terminy składania aplikacji: na semestr letni do dnia 29 pażdzirenika 2009 na semestr letni do dnia 20 listopada 2009,

Konferencje

08-10-2009

Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego „Spomasz” Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych UP Lublin Sekcja Techniki w Przetwórstwie Rolno-Spożywczym Komitet Techniki Rolniczej zapraszają na XVI Ogólnopolską Konferencję Naukową (d. Szkołę Letnią) POSTĘP W INŻYNIERII ŻYWNOŚCI Roztocze, 9-12 września 2009 Szczegółowe informacje Komitet Nauk

Informacje bieżące

08-10-2009

Wykład z dietetyki dla IV roku studiów stacjonarnych I stopnia w dniu 01.10.2009 (czwartek) jest odwołany z powodu wydziałowej inauguracji roku akademickiego. Inauguracja roku akademickigo dla studiów zaocznych (I rok) odbędzie się na pierwszym zjeździe 02.10.2009 o godz. 8.00 w auli III (budynek 32).

Praktyka w Nestle

08-10-2009

Dla studentów studiów magisterskich – kilkumiesięczna praktyka lub staż z możliwością wykonania pracy magisterskiej w firmie Nestle (Singen – Niemcy) Kliknij w obrazek aby pobrać ogłoszenie

Stypendia Fulbright 2010

08-10-2009

Stypendia Fulbright 2010 Fulbright Junior Advanced Research Grants Stypendia są przeznaczone dla doktorantów w polskich uczelniach i instytucjach naukowych, którzy w roku realizacji stypendium 2010-2011, będą uczestnikami III i IV roku studiów doktoranckich i których rozprawa doktorska będzie ukończona nie wcześniej niż po powrocie
  • Pierwsza strona
  • Poprzednia strona
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39

Aktualności


Archived
2023-03-18

tell the truth to a borderline, rudolf last name, norway national parks jobs, 1966 chevy impala ss 427 for sale, farm for sale perryville,...

Archived
2023-03-13

2 family homes for sale brooklyn, ny 11209, fortnite game user settings copy and paste, wedding venues bloomington, il, is rick hurt related to...

Archived
2023-03-07

seaworld rescue team volunteer, neapolitan mastiff rescue uk, magnolia shiplap paint color match sherwin williams, 1992 donruss baseball cards triple play, ncis: los angeles...

Archived
2023-01-20

tommy fleetwood house southport, datasource login ihop, new restaurants in shirlington, snowboard instructor courses, honey science corporation paypal charge, how many peaches are in...

Zapraszamy na nową stronę wydziału
2021-06-27

Zapraszamy na nową stronę wydziału

© 2025 SGGW - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies