• KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne

dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

III Ogólnopolska Sesja Studenckich Kół Naukowych

13-12-2017

W dniach 24-25 listopada 2017 roku odbyła się III Ogólnopolska Sesja Studenckich Kół Naukowych organizowana przez Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.  Nasz Wydział reprezentowali: Ewa Nadolnik z Koła Naukowego Zarządzania Jakością oraz Aleksander Żuwalski i Michał Wójcicki z Koła Naukowego Technologów Żywności. Ewa Nadolnik

Praktyki w USA

05-12-2017

Praktyki w USA organizowane przez SGGW i The Ohio Program Dla studentów: ogrodnictwa, rolnictwa, hodowli zwierząt, architektury krajobrazu, technologii żywności i nie tylko Przykładowe miejsca: Produkcja szklarniowa: rośliny ozdobne, warzywa, kwiaty itp. Centra ogrodnicze i firmy usługowe w branży ogrodniczej Ogrody botaniczne Pola golfowe

Spotkanie w ramach VII Konfrontacji “Drogi do AgroSukcesu”

30-11-2017

Jak każdego roku, także w bieżącym 29 listopada odbyła się Gala Agrobiznesu, którą poprzedziło spotkanie wybitnych praktyków ze studentami i kadrą naukową WNoŻ w ramach VII Konfrontacji “Drogi do AgroSukcesu”. Gośćmi naszego Wydziału byli Państwo Marzena i Janusz Zalarscy, właściciele firmy Przetwórstwo Mięsne “Płatek”

Godziny dziekańskie dla I roku 24.11.2017 r.

21-11-2017

Dziekan Wydziału Nauk o Żywności wyznacza w dniu 24.11.2017 r. (piątek) w godz. od 8.00 do 12.00 godziny dziekańskie dla studentów I roku wszystkich kierunków WNoŻ z koniecznością ich odrobienia.

Uroczystości pogrzebowe naszych Studentek

17-11-2017

Informujemy, że uroczystości pogrzebowe Pani Eweliny Szakoła odbędą się w sobotę 18.11.2017 r. o godz. 11.00 w Kościele w Łysowie. Osoby chcące wziąć udział w uroczystości informujemy, że wyjazd autokaru nastąpi o godz. 7.30 sprzed budynku 32 (wejście od strony szklarni). Uroczystości pogrzebowe Pani

14-11-2017

Z głębokim smutkiem zawiadamiamy, że 10 listopada 2017 r. w tragicznych okolicznościach zginęły dwie Studentki naszego Wydziału Pani Klaudia Jaszczuk i Pani Ewelina Szakoła Cześć Ich Pamięci Społeczność akademicka Wydziału Nauk o Żywności

Dziekanaty nieczynne w dniu 10.11.2017

08-11-2017

Uprzejmie informujemy, że w dniu 10.11.2017 (piątek) wszystkie Dziekanaty naszego Wydziału są nieczynne!

Wybór doktoranta do Senatu

07-11-2017

Uczelniana Komisja Wyborcza uprzejmie informuje, że  w dniu 20 listopada 2017 r. (poniedziałek) o godz. 14.00  w Auli Kryształowej odbędzie się zebranie doktorantów, którego celem będzie wybór  przedstawiciela doktorantów do Senatu SGGW.

Erasmus+ na rok akademicki 2018/2019

31-10-2017

Rozpoczyna się nabór studentów na studia wymienne w ramach programu Erasmus+ na rok akademicki 2018/2019 Nabór trwa w dniach 30 października 2017 – 31 grudnia 2017. Student jest zobowiązany w trakcie trwania naboru do zapoznania się z ofertą uczelni i zgłoszenia do Koordynatora wydziałowego

System jakości kształcenia

30-10-2017

Dokumenty Systemu Zapewnienia i Doskonalenia Jakości Kształcenia na Wydziale Nauk o Żywności: 1. Prezentacja Wydziału Nauk o Żywności 2. Strategia Wydziału Nauk o Żywności 3. Polityka Jakości Kształcenia 4. Wewnętrzny System Zapewnienia i Doskonalenia  Jakości Kształcenia 5. Procedura Zapewnia i Doskonalenia Jakości Kształcenia 6.

“Zjawisko molestowania i molestowania seksualnego studentek i studentów uczelni wyższych”

16-10-2017

Zapraszamy do udziału w badaniu zleconym przez Rzecznika Praw Obywatelskich. Badanie skierowane jest do wszystkich studentów (studiujących co najmniej rok) – zarówno do tych, którzy doświadczyli zachowań związanych z molestowaniem/molestowaniem seksualnym, jak i do tych, którzy nie mieli do czynienia z takimi sytuacjami. Do

UWAGA I ROK: godziny rektorskie w dniu 11.10.2017

10-10-2017

W dniu 11.10.2017 (środa) w godzinach 12:00-14:00 obowiązują godziny rektorskie dla I roku wszystkich kierunków WNoŻ w związku z organizacją przez Radę Uczelnianą Samorządu Studentów SGGW projektu “Reaktywacja”. Więcej informacji: TU

XXI Festiwal Nauki

21-09-2017

Już 26 września w Zakładzie Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności gościć będziemy uczniów z warszawskich szkół podstawowych. W ramach XXI edycji Festiwalu Nauki, wprowadzimy ich w fascynujący świat mikroorganizmów. Pokażemy jak wyglądają bakterie, drożdże i pleśnie powiększone 600 razy, pokażemy które produkty otrzymujemy przy udziale mikroorganizmów

Godziny dziekańskie 02.10.2017

19-09-2017

W dniu 02.10.2017 /poniedziałek/ w godzinach 8:00-12:00 obowiązują godziny dziekańskie dla wszystkich kierunków i roczników Wydziału Nauk o Żywności. Uwaga I roczniki zajęć w dniu 02.10.2017 nie mają! Zajęcia, które odbywałyby się w tych godzinach są do odrobienia!  

WYDZIAŁOWA INAUGURACJA ROKU AKADEMICKIEGO 2017/2018

06-09-2017

Wydział Nauk o Żywności  Dziekan i Rada Wydziału Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie mają zaszczyt zaprosić na WYDZIAŁOWĄ INAUGURACJĘ ROKU AKADEMICKIEGO 2017/2018 która odbędzie się 2 października 2017 r. (poniedziałek) o godz. 9.00, w Auli Kryształowej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego

INAUGURACJA ROKU AKADEMICKIEGO 2017/2018 – st. niestacjonarne

06-09-2017

Inauguracja Wydziałowa – dla studiów niestacjonarnych: kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka odbędzie się 29.09.2017 (piątek), o godzinie 9.00 – Aula I, bud. 32.   Serdecznie zapraszamy!

Praktyki studenckie

31-07-2017

Zaliczanie studenckich praktyk zawodowych odbywa się na zasadach określonych w Regulaminie studenckich praktyk zawodowych Wydziału Nauk o Żywności (§ 12 Regulaminu). Tryb postępowania przy zaliczaniu praktyk określa Instrukcja organizacji i zaliczania studenckich praktyk zawodowych na Wydziale Nauk o Żywności (punkty 10-13). Dokumenty będące podstawą

Wyróżnienie dla dr inż. Magdaleny Dadan!

13-07-2017

Podczas XLIII Sesji Naukowej Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, która odbyła się w dniach 4-5 lipca 2017 r. Magdalena Dadan otrzymała wyróżnienie za prezentację e-posteru pt: “Zastosowanie glikozydów stewiolowych oraz zabiegów wstępnych do obniżenia zawartości cukrów w żurawinie odwadnianej osmotycznie” autorstwa Magdaleny

Sukces naszego pracownika!

07-07-2017

Pracownik naszego Wydziału dr inż. Artur Wiktor otrzymał prestiżową nagrodę Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności za najlepszą pracę doktorską z zakresu nauk o żywności w roku 2016 pt. „Badanie wpływu pulsacyjnego pola elektrycznego (PEF) na przebieg suszenia i zamrażania tkanki roślinnej oraz jej wybrane właściwości”.

Prace dyplomowe – pliki dla pracowników

28-06-2017

Wniosek o uznanie za pracę dyplomową artykułu naukowego opublikowanego w czasopiśmie recenzowanym znajdującym się w wykazie czasopism naukowych ogłoszonych aktualnym komunikatem Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego lub o uznanie za pracę dyplomową rozdziału w monografii opiniowanej przez recenzentów zewnętrznych Oświadczenie współautorów Karty oceny: Pracownia
  • Pierwsza strona
  • Poprzednia strona
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Następna strona
  • Ostatnia strona

Aktualności


Archived
2023-03-18

tell the truth to a borderline, rudolf last name, norway national parks jobs, 1966 chevy impala ss 427 for sale, farm for sale perryville,...

Archived
2023-03-13

2 family homes for sale brooklyn, ny 11209, fortnite game user settings copy and paste, wedding venues bloomington, il, is rick hurt related to...

Archived
2023-03-07

seaworld rescue team volunteer, neapolitan mastiff rescue uk, magnolia shiplap paint color match sherwin williams, 1992 donruss baseball cards triple play, ncis: los angeles...

Archived
2023-01-20

tommy fleetwood house southport, datasource login ihop, new restaurants in shirlington, snowboard instructor courses, honey science corporation paypal charge, how many peaches are in...

Zapraszamy na nową stronę wydziału
2021-06-27

Zapraszamy na nową stronę wydziału

© 2025 SGGW - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies