• KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne

dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

Spotkanie ISEKI-Mundus

12-05-2011

W dniach 9-10 maja br. na naszym wydziale odbyło się spotkanie komitetu sterującego ISEKI-Mundus.

Dni SGGW 20-21 maja 2011

28-04-2011

W ramach Dni SGGW 2011 Wydział Nauk o Żywności organizuje, w dniu 20 maja 2011r. (piątek), warsztaty dla uczniów szkół ponadpodstawowych 1.      Pieczenie chleba (1 grupa) 2.      Warzenie piwa (1 grupa)- warsztaty poprowadzi dr inż. Andrzej Sadownik, prezes Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych (PSPD) –

Wesołych Świąt!

19-04-2011

Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych wszystkim Pracownikom, Studentom i Współpracownikom Wydziału życzę wiele wiosennej radości, słońca i pogody. Dorota Witrowa-Rajchert Dziekan WNoŻ

International Journal of Food Studies

13-04-2011

Please find the announcement of the new International Journal of Food Studies, an international peer-reviewed open-access journal of the ISEKI_Food Association featuring scientific articles on the world of Food in Education, Research and Industry in the News Section at https://www.iseki-food.net/webfm_send/1167

2nd International ISEKI Food Conference

13-04-2011

Szczegółowe informacje

Nabór uzupełniający Erazmus

13-04-2011

W dniach 6 kwietnia  2010 – 15 maja br. trwa nabór uzupełniający na studia wymienne Erazmus. Dotyczy wyjazdów tylko na semestr letni 2011 -2012.

I Konferencja Naukowa „RÓŻE OWOCOWE W UPRAWIE, PRZETWÓRSTWIE, ŻYWIENIU I OCHRONIE ZDROWIA”

11-04-2011

Fundacja Ernesta Michalskiego „Polska Róża” Wydział Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zapraszają do udziału w I Konferencji Naukowej „RÓŻE OWOCOWE W UPRAWIE, PRZETWÓRSTWIE, ŻYWIENIU I OCHRONIE ZDROWIA” Warszawa, 8 grudnia 2011 Konferencja naukowa poświęcona będzie przeglądowi polskich osiągnięć w badaniach

Warsztat kompetencji miękkich „Skutecznie inspiruj do działania”

05-04-2011

Chcesz mieć wokół siebie ludzi zaangażowanych, biorących inicjatywę w swojej ręce?  Dołóż wszelkich starań, aby zbudować z nimi jak najlepsze relacje. Poznaj sposoby i możliwości budowania autorytetu i zacznij szukać nowych doświadczeń, aby stać się inspirującą osobą dla innych.   Warsztat kompetencji miękkich „Skutecznie

Spotkanie z przedstawicielami holenderskiej uczelni CAH Dronten

29-03-2011

Spotkanie informacyjne dla studentów z przedstawicielami holenderskiej uczelni CAH Dronten. Uczelnia oferuje możliwość przygotowania pracy inżynierskiej i podjęcia praktyk w zagranicznych firmach produkujących żywność. Spotkanie odbędzie się dnia 1 kwietnia 2011, w godzinach 12-14, budynek 32, sala 2007. Serdecznie zapraszamy!

Współpraca międzynarodowa

22-03-2011

Informujemy, ze na stronach www.iro.sggw.pl znajdują się informacje związane ze współpracą międzynarodową, min.: oferta szkoleń dotycznących udziału w 7PR, informacje dla studentów związane z wyjazdami na studia wymienne i praktyki zawodowe, informacje dla pracowników i doktorantów nt. postępowania związanego z wyjazdem zagranicznym w stażu

Konkurs fotograficzny sieci uczelni CASEE

21-03-2011

Międzynarodowa sieć uczelni CASEE zaprasza wszystkich studentów i pracowników uczelni do udziału w konkursie fotograficznym, aby znaleźć najbardziej reprezentatywne zdjęcie dla CASEE CASEE to sieć 30 uniwersytetów przyrodniczych w Europie Środkowej i Południowo-Wschodniej m.in. Polski, Węgier, Czech, Słowacji, Rumunii, Bułgarii, Słowenii etc. Celem sieci

X Konferencja Naukowa „Żywność XXI wieku”

03-03-2011

Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego Im. Hugona Kołłątaja w Krakowie Komitet Nauk o Żywności PAN zapraszają na X Konferencję Naukową z cyklu„Żywność XXI wieku” ŻYWNOŚĆ PROJEKTOWANA Kraków, 22-23 września 2011 Tematyka konferencji: Projektowanie produktów spożywczych służących do zaspokajania

Konferencja “Metody fizyczne w badaniu środowiska rolno-spożywczego i leśnego”

03-03-2011

Polskie Towarzystwo Agrofizyczne, Oddział Podlaski Zamiejscowy Wydział Leśny w Hajnówce i Zakład Techniki Rolno-Spożywczej Politechniki Białostockiej Instytut Agrofizyki PAN Zakład Badania Ssaków PAN Komitet Techniki Rolniczej Sekcja Techniki w Przetwórstwie Rolno-Spożywczym PAN     Zapraszają do udziału w Konferencji Naukowej Metody fizyczne w badaniu

Program stypendialny Fulbright

22-02-2011

* 3-letnie stypendia na studia doktoranckie w najlepszych uczelniach amerykańskich dla wyróżniających się studentów i absolwentów polskich szkół wyższych następujących kierunków: nauki biologiczne, chemiczne, fizyczne, matematyczne, rolnicze, techniczne, nauki o ziemi i nauki o zdrowiu. * Stypendia dla studentów i absolwentów polskich szkół wyższych

Staż w firmie A.Blikle Sp. z o.o.

14-02-2011

Warszawska firma cukiernicza o długoletniej tradycji i doskonałej renomie poszukuje stażystów – studentów IV/V roku lub absolwentów kierunków: żywienie człowieka, technologia żywności lub dietetyka. Zakres obowiązków: – Uczestnictwo w tworzeniu nowych produktów trwałych głównie w sektorze cukierniczym, – Prowadzenie badań marketingowych i rynkowych, –

II Edycja konkursu Akademicki Mistrz Innowacyjności dla studentów i absolwentów

27-01-2011

Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości zaprasza studentów i absolwentów uczelni wyższych do udziału w II edycji konkursu Akademicki Mistrz Innowacyjności. Celem konkursu jest wyłonienie i promocja najlepszych prac magisterskich obejmujących następujące zagadnienia: * ekoinnowacje, * innowacje w sektorze usług, * popytowe podejście do tworzenia innowacji,

Konfrontacje „Drogi do AgroSukcesu”.

18-01-2011

20 stycznia 2011 r. w Auli Kryształowej SGGW odbędzie się debata na temat szans rozwojowych polskiego rolnictwa i agrobiznesu, zainicjowana i przygotowana wspólnie przez prof. Tomasza Boreckiego – Doradcę Prezydenta RP ds. Wsi i Rolnictwa, prof. Alojzego Szymańskiego – Rektora SGGW, Stowarzyszenie AgroBiznesKlub i

IV Forum Dni Nauki i Technologii Polska-Wschód

18-01-2011

Program „Young Professionals”

18-01-2011

Program skierowany jest do młodych osób, które chciałyby zdobyć doświadczenie w pracy w organizacji międzynarodowej. Wyłonieni uczestnicy programu zostaną zatrudnieni na rok w Sekretariacie UNESCO w Paryżu lub w jednym z biur terenowych tej organizacji. Zgłoszenia przyjmowane są przez Polski Komitet ds. UNESCO do

Do studentów IV roku studiów stacjonarnych

18-01-2011

Studenci IV roku, którzy będą brali udział w rekrutacji na studia II stopnia na Wydziale Nauk o Żywności w roku akademickim 2011/2011 muszą złożyć pracę inżynierską wraz z kompletem wymaganych dokumentów w terminie nieprzekraczalnym do 21 lutego 2011 r. Dziekan Wydziału Nauk o Żywności
  • Pierwsza strona
  • Poprzednia strona
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Następna strona
  • Ostatnia strona

Aktualności


Archived
2023-03-18

tell the truth to a borderline, rudolf last name, norway national parks jobs, 1966 chevy impala ss 427 for sale, farm for sale perryville,...

Archived
2023-03-13

2 family homes for sale brooklyn, ny 11209, fortnite game user settings copy and paste, wedding venues bloomington, il, is rick hurt related to...

Archived
2023-03-07

seaworld rescue team volunteer, neapolitan mastiff rescue uk, magnolia shiplap paint color match sherwin williams, 1992 donruss baseball cards triple play, ncis: los angeles...

Archived
2023-01-20

tommy fleetwood house southport, datasource login ihop, new restaurants in shirlington, snowboard instructor courses, honey science corporation paypal charge, how many peaches are in...

Zapraszamy na nową stronę wydziału
2021-06-27

Zapraszamy na nową stronę wydziału

© 2025 SGGW - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies