• KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne

dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

Uwaga Studenci BŻ, TOW i TŻ st. zaoczne

20-04-2017

W dniu 25.04.2017 (wtorek) Dziekanat kierunków  Bezpieczeństwo żywności, Towaroznawstwo i Technologia  żywności st. zaoczne będzie czynny w godzinach 12:00-14:00.    

Koło Naukowe Zarządzania Jakością

20-04-2017

Koło Naukowe Zarządzania Jakością zrzesza najbardziej aktywnych studentów zainteresowanych poszerzaniem swojej wiedzy. Są to młodzi ludzie głównie z  Wydziału Nauk o Żywności, ale znajdzie się tu również miejsce dla osób z innych kierunków. U nas liczą się nie tylko umiejętności i wiedza, ale też

Praktyki w Danii

11-04-2017

Place: Aarhus University, Food Department, Food Quality and Perception, Postharvest team Kirstinebjergvej 10, Aarslev 5792, Denmark Time: 1 May- 30 July 2017 Subject: The potential use of natural antimicrobial compounds to reduce decay of strawberries in the supply chain. About Project Improved quality of

Życzenia Wielkanocne

11-04-2017

Nabór studentów na studia wymienne w ramach programu Erasmus+ na semestr letni 2017/2018

10-04-2017

*Nabór trwa w dniach 6 kwietnia 2017 – 17 maja 2017.* Student jest zobowiązany w trakcie trwania naboru do zapoznania się z ofertą uczelni i zgłoszenia do koordynatora wydziałowego swojego wyboru dwóch konkretnych uczelni. Dodatkowo student powinien powiadomić czy posiada certyfikat z języka obowiązującego

Uroczyste rozdanie dyplomów absolwentom rocznika 2015/2016

28-03-2017

Zapraszamy do obejrzenia zdjęć z rozdania dyplomów absolwentom rocznika 2015/2016

Wykład dla studentów studiów magisterskich

15-03-2017

Dr Jerzy Zawistowski pracujący na University of British Columbia, Faculty of Land and Food Systems (Vancouver, Kanada) w dniu 22.03. (środa) o godzinie 10.15-12.00 (sala 3/71 budynek 34) wygłosi wykład nt. “Novel Foods, Nutrition and Health Claims Regulations in European Union” oraz “Challenges in

Uroczyste rozdanie dyplomów absolwentom rocznika 2015/2016

27-02-2017

Dziekan i Rada Wydziału Nauk o Żywności  Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego  mają zaszczyt zaprosić na uroczyste wręczenie dyplomów magistra inżyniera studiów II stopnia – stacjonarnych i niestacjonarnych inżyniera studiów I stopnia – niestacjonarnych absolwentom rocznika 2015/2016,  które odbędzie się w sobotę, 25 marca 2017

Summer School on Development Policy in Bonn

15-02-2017

The University of Bonn would like to invite graduate and postgraduate students to a Summer School on Development Policy in Bonn. The Summer School addresses graduate and postgraduate students from any field of study. It will take place from July 31 to August 11,

Uwaga III TŻ

15-02-2017

Uwaga studenci III roku Technologii żywności   W dniu 02.03.2017 (czwartek) wyjątkowo  w godz. 8:00-10:30 odbędzie się wykład z Podstaw Technologii Gastronomicznej w Auli I, a wykład z Technologicznego projektowania zakładów przemysłu spożywczego odbędzie się w godz. 11:00-14:00 w Auli III.

Dzień otwarty n SGGW 2017

06-02-2017

4 lutego 2017 r. w Centrum Wodnym SGGW w Warszawie odbył się Dzień Otwarty dla kandydatów na studia. Nasze stoisko wydziałowe cieszyło się dużym zainteresowaniem wśród uczniów i nauczycieli szkół średnich. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć!

Program Seminarium Doktoranckiego 2017

03-02-2017

Serdecznie zapraszamy na doroczne Seminarium Doktorantów WNoŻ w dniu 9 luty 2017r. (czwartek) w godzinach 9.00-14.00  w sali Rady Wydziału (s. 57). Program seminarium

Praktyki i staże w ZM Henryk Kania S.A

27-01-2017

Jeżeli chcesz poznać smak pracy w wiodącej firmie produkcyjnej w branży FMCG, możesz to zrobić w ramach praktyk studenckich albo na stażu absolwenckim. Będziesz wykonywać zadania, które wykonuje każdy pracownik w określonym dziale produkcyjnym lub niezwiązanym z produkcją, w zależności od Twojego kierunku studiów.

Programy stypendialne na Tajwanie!!!

23-01-2017

Biuro Współpracy Międzynarodowej SGGW uprzejmie informuję i serdecznie zaprasza do udziału w programach stypendialnych oferowanych polskim studentom przez Ministerstwo Edukacji Tajwanu za pośrednictwem Biura Gospodarczego i Kulturalnego Tajpej oraz Biura Uznawalności Wykształcenia i Wymiany Międzynarodowej MNiSW: 1.Udział w programie stypendialnym MOE TAIWAN SCHOLARSHIP umożliwiającym

Otwarte Laboratoria – warszaty na WNoŻ

20-01-2017

W ramach współpracy ze szkołami średnimi 18 stycznia gościliśmy Uczniów II klasy XLIX LO im. J.W. Goethego. Uczniowie uczestniczyli w zajęciach z zakresu chemii żywności, samodzielnie wykonywali eksperymenty chemiczne, odczytywali i interpretowali wyniki analiz chemicznych. Warsztaty w ramach Otwartych Laboratoriów przeprowadziły dr inż. Magdalena

Biuro Karier SGGW

19-01-2017

Uprzejmie informujemy, że Biuro Karier i Monitorowania Losów Absolwentów zmieniło nazwę na Biuro Karier. Biuro Karier prowadzi nowoczesny i bezpłatny internetowy serwis z ofertami pracy i poradami rekrutacyjnymi adresowanymi do studentów i absolwentów. Więcej informacji na stronie internetowej Biura Karier www.bk.sggw.pl

Drogi do AgroSukcesu 2017 na WNoŻ!

18-01-2017

Serdecznie zapraszamy na VI Konfrontacje na SGGW  “Drogi do AgroSukcesu”  –  czyli spotkania wybitnych praktyków ze studentami i pracownikami naukowymi –  24 stycznia 2017 w godz. 11.00-12.30 w sali Rady Wydziału (s. 57) Gośćmi Naszego Wydziału będą: Andrzej Józefczuk, współtwórca i współwłaściciel firmy Podlaska

Opracowanie dokumentacji projektowej

18-01-2017

Na podstawie § 67 ust. 1 Statutu Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie w związku z art. 4 pkt 8a oraz art. 4 pkt 8b ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2013 r poz. 907 z późn. zm.)

Otwarte Laboratoria – warsztaty

12-01-2017

W ramach współpracy ze szkołami średnimi 12 stycznia gościliśmy uczniów LO im. A. Mickiewicza w Piastowie. Uczniowie klas I i II mieli okazję uczestniczyć w zajęciach z zakresu chemii żywności. Warsztaty w ramach Otwartych Laboratoriów przeprowadziły dr inż. Jolanta Małajowicz i dr inż. Anna

Art of Packaging 2017 – konkurs!

05-01-2017

Uwaga Studenci! Poszukujemy Opakowania na wagę złota! Tegoroczna, XI edycja to doskonała okazja, by pokazać światu Twój projekt opakowania. Zwycięzca ART of PACKAGING będzie automatycznie nominowany do nagrody głównej World Star w USA. To niepowtarzalna szansa, by zaistnieć na arenie międzynarodowej razem z nami.
  • Pierwsza strona
  • Poprzednia strona
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Następna strona
  • Ostatnia strona

Aktualności


Archived
2023-03-18

tell the truth to a borderline, rudolf last name, norway national parks jobs, 1966 chevy impala ss 427 for sale, farm for sale perryville,...

Archived
2023-03-13

2 family homes for sale brooklyn, ny 11209, fortnite game user settings copy and paste, wedding venues bloomington, il, is rick hurt related to...

Archived
2023-03-07

seaworld rescue team volunteer, neapolitan mastiff rescue uk, magnolia shiplap paint color match sherwin williams, 1992 donruss baseball cards triple play, ncis: los angeles...

Archived
2023-01-20

tommy fleetwood house southport, datasource login ihop, new restaurants in shirlington, snowboard instructor courses, honey science corporation paypal charge, how many peaches are in...

Zapraszamy na nową stronę wydziału
2021-06-27

Zapraszamy na nową stronę wydziału

© 2025 SGGW - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies