• KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne
  • KANDYDAT
    • Studiuj na WTŻ!
    • Kierunek – technologia żywności i żywienie człowieka
    • Kierunek – bezpieczeństwo żywności
    • Kierunek – towaroznawstwo w biogospodarce
    • Życie wydziału
    • Co nas wyróżnia?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Szkoła doktorska
  • STUDENT
    • Dziekanat
    • Studia
      • Plany zajęć
        • Bezpieczeństwo żywności
        • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Towaroznawstwo /Towaroznawstwo w biogospodarce
      • Programy studiów
      • Opiekunowie roku
      • Organizacja roku
      • Wzory podań
      • Erasmus
      • Prace dyplomowe – wymagania
      • Praktyki studenckie
    • Studia doktoranckie
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
    • Samorząd
    • Stypendia
    • Koła naukowe
      • Koło Naukowe Technologów Żywności
      • Koło Naukowe Zielona Chemia
      • Koło Zarządzania Jakością
    • Kodeks etyki studenta
    • Regulamin studiów
    • eHMS
    • Studenci z niepełnosprawnościami
    • Karty charakterystyk odczynników chemicznych
    • Okno jakości
  • ABSOLWENT
    • A co po studiach?
    • Studia Podyplomowe
      • Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym
      • Nowoczesne instrumentalne metody analityczne w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz
      • Zarządzanie i Organizacja Produkcji
    • Stowarzyszenie wychowanków SGGW
    • Szkoła doktorska
    • Monitorowanie losów absolwentów
  • PRACOWNIK
    • Skład osobowy
    • Dokumenty do pobrania
    • Kodeks etyki pracownika naukowego
    • Lista czasopism
    • System rezerwacji sal
    • Pensum
    • eHMS
  • INSTYTUT
    • Władze
    • Sekretariat
    • Jednostki organizacyjne
      • Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
      • Katedra Chemii
      • Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
      • Katedra Technologii i Oceny Żywności
        • Zakład Oceny Jakości Żywności
        • Zakład Technologii Mięsa
        • Zakład Technologii Mleka
        • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
        • Zakład Technologii Warzyw Owoców i Zbóż
    • Nauka
      • Postępowania habilitacyjne
      • Prace doktorskie
      • Projekty badawcze
      • Publikacje
      • Tytuły profesora
    • Współpraca z przemysłem
    • Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolnicznych
    • Koordynatorzy Dyrektora
    • Komisje Instytutu
    • Zamówienia publiczne
  • WYDZIAŁ
    • Władze
    • Dziekanat
    • Koordynatorzy
    • Rada Programowa
    • Zespoły robocze
    • Jakość kształcenia
      • Dokumenty
      • Koordynator
      • Zespół roboczy
      • Okno jakości
      • Akredytacja
    • Historia
    • Zamówienia publiczne

dawniej: Wydział Nauk o Żywności, Wydział Technologii Rolno-Spożywczej

Archived

18-03-2023

tell the truth to a borderline, rudolf last name, norway national parks jobs, 1966 chevy impala ss 427 for sale, farm for sale perryville, mo, kefilwe mabote before plastic surgery, dewalt air compressor tire inflator attachment, the last honey hunter death, secretary of state

Archived

13-03-2023

2 family homes for sale brooklyn, ny 11209, fortnite game user settings copy and paste, wedding venues bloomington, il, is rick hurt related to fred hurt, consilium vdr service network, unemployment appeal decision reversed, sample hybrid contingency fee agreement california, is hodge road shooting

Archived

07-03-2023

seaworld rescue team volunteer, neapolitan mastiff rescue uk, magnolia shiplap paint color match sherwin williams, 1992 donruss baseball cards triple play, ncis: los angeles comescu family, 2016 dodge dart display screen not working, tom sewell maui, mariah houghton wedding, landlord won’t do anything about

Archived

20-01-2023

tommy fleetwood house southport, datasource login ihop, new restaurants in shirlington, snowboard instructor courses, honey science corporation paypal charge, how many peaches are in a 15 oz can, claudia bunce net worth 2020, bosch injector flow rates, nouveau ou nouveaux, how to polish an

Zapraszamy na nową stronę wydziału

27-06-2021

Zapraszamy na nową stronę wydziału

Ogłoszenie o obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Doroty Miarki

25-06-2021

W dniu 7 lipca 2021 r. o godz. 9:00 odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej pt: “Badania nad zastosowaniem metody Souse-vide jako nowatorskiej techniki względem konwencjonalnych metod kulinarnych stosowanych w zakładach żywienia zbiorowego typu zamkniętego.” Pani mgr inż. Doroty Miarki –>Ogłoszenie o obronie

Egzaminy końcowe z języków obcych

07-06-2021

Uwzględniając aktualną sytuację epidemiologiczną COVID-19, Studium Praktycznej Nauki Języków Obcych SGGW w Warszawie – w uzgodnieniu z Prorektorem ds. Dydaktyki – przedstawia dwie opcje harmonogramu końcowego egzaminu z języków obcych w sesji letniej 2020/21 dla studentów studiów stacjonarnych i niestacjonarnych. Po zaliczeniu ostatniego semestru

Konkurs na stanowisko doktoranta – stypendysty(tki) w ramach NCN Preludium BIS 2

07-06-2021

Konkurs na stanowisko doktoranta – stypendysty(tki) w ramach projektu badawczego NCN Preludium BIS 2 Stypendium przeznaczone dla uczestnika szkoły doktorskiej w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie rozpoczynającego kształcenie w szkole doktorskiej w dniu 1 października 2021 r. NAZWA JEDNOSTKI: Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii

Ogłoszenie o obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Joanny Cichowskiej-Bogusz

26-05-2021

W dniu 9 czerwca 2021 r. o godz. 12:00 odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej pt: “Analiza wpływu polioli jako substancji osmoaktywnych oraz ultradźwięków na przebieg odwadniania osmotycznego i suszenia tkanki jabłka” Pani mgr inż. Joanny Cichowskiej-Bogusz. Szczegółowe informacje –> Ogłoszenie o obronie link:

Warsztaty online dla studentów uczelni stowarzyszonych w ELLS

24-05-2021

Link do rejestracji (ważny do 30 maja 2021 r.)  https://forms.office.com/r/vLUvmTRg0t

Rekrutacja uzupełniająca Erasmus+

06-05-2021

Rozpoczynamy nabór uzupełniający na studia wymienne w semestrze letnim 2021/22. Nabór trwa od 5 maja do 6 czerwca 2021 r. Studenci aplikują za pomocą formularza zgłoszeniowego.  Formularz zgłoszeniowy należy przesłać do koordynatora wydziałowego – dr hab. Magdalena Wirkowska-Wojdyła: magdalena_wirkowska@sggw.edu.pl  W załączniku przedstawione są oferty

V Sympozjum Naukowe „Drobnoustroje i ich metabolity – mikroświat wielkich możliwości” 15-16 czerwca 2021 r.

05-05-2021

Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności wraz z Oddziałem Warszawskim Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności oraz Komitetem Nauk o Żywności i Żywieniu PAN organizują V Sympozjum Naukowe „Drobnoustroje i ich metabolity –mikroświat wielkich możliwości” które odbędzie się w dniach 15-16 czerwca 2021 r. Sympozjum odbędzie się

Zapraszamy na Dzień Otwarty

15-04-2021

Szanowni maturzyści oraz inne zainteresowane osoby! W dniach 20-24 kwietnia 2021 r. odbędzie się Wirtualny Dzień Otwarty SGGW w Warszawie Zapraszamy do odwiedzenia wirtualnego stoiska Wydziału Technologii Żywności (WTŻ) 21 kwietnia o godz. 10.30! Na naszym wydziale oferujemy trzy kierunki studiów: Bezpieczeństwo żywności Technologia żywności i

Życie wydziału

11-04-2021

Studiując na naszym wydziale będziesz uczestniczyć w zajęciach w nowoczesnym, doskonale wyposażonym budynku, prowadzonych przez wykwalifikowaną kadrę blisko 100 nauczycieli akademickich. Laboratoria badawcze są świetnie wyposażone min. dzięki funduszom przyznanym w ramach projektu “Centrum Żywności i Żywienia“. Pamiętaj, że studia to nie tylko nauka!

Studiuj na WTŻ!

10-04-2021

Drodzy kandydaci na studia! Serdecznie zapraszamy Was do studiowania na Wydziale Technologii Żywności SGGW w Warszawie! Na naszym wydziale oferujemy trzy kierunki studiów: Bezpieczeństwo żywności Technologia żywności i żywienie człowieka Towaroznawstwo w biogospodarce Rejestracja kandydatów na wszystkie kierunki prowadzona jest wyłącznie za pośrednictwem internetu

A co po studiach?

09-04-2021

Wydział Technologii Żywności SGGW to miejsce, które łączy najlepszych w Polsce specjalistów w branży!   W SGGW działa Biuro Karier, które pomaga zarówno studentom jak i absolwentom w znalezieniu ciekawej pracy, stażu czy praktyk zawodowych.

Euroleague for Life Sciences (ELLS) i SGGW

08-04-2021

Drodzy Studenci i Doktoranci, Zapraszamy Was do udziału w Naukowej Konferencji Studenckiej organizowanej w ramach sieci Euroleague for Life Sciences (ELLS). Organizatorem konferencji w roku 2021 jest SGGW! To międzynarodowa konferencja dla studentów oraz młodych początkujących naukowców, podczas której możecie zaprezentować wyniki swoich prac

Płatne staże w zakładach przemysłu spożywczego i laboratoriach badawczych

19-03-2021

  Drodzy studenci II i III roku stacjonarnych studiów inżynierskich oraz I i II roku stacjonarnych studiów magisterskich! Zapraszamy do udziału w płatnych stażach, które będą odbywać się od czerwca do września 2021 r. Czas trwania stażu: 4 tygodnie (120 h) Limit miejsc: 165

Integracja sekcja AZS

16-03-2021

Przedstawiamy „Integracyjną sekcję AZS”, która skierowana jest do osób z niepełnosprawnościami. Integracyjny sport na SGGW

WEBINAR z JERONIMO MARTINS

24-02-2021

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Następna strona
  • Ostatnia strona

Aktualności


Archived
2023-03-18

tell the truth to a borderline, rudolf last name, norway national parks jobs, 1966 chevy impala ss 427 for sale, farm for sale perryville,...

Archived
2023-03-13

2 family homes for sale brooklyn, ny 11209, fortnite game user settings copy and paste, wedding venues bloomington, il, is rick hurt related to...

Archived
2023-03-07

seaworld rescue team volunteer, neapolitan mastiff rescue uk, magnolia shiplap paint color match sherwin williams, 1992 donruss baseball cards triple play, ncis: los angeles...

Archived
2023-01-20

tommy fleetwood house southport, datasource login ihop, new restaurants in shirlington, snowboard instructor courses, honey science corporation paypal charge, how many peaches are in...

Zapraszamy na nową stronę wydziału
2021-06-27

Zapraszamy na nową stronę wydziału

© 2025 SGGW - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Wszystkie prawa zastrzeżone.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron SGGW, wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej oraz uzyskać wiedzę jak zarządzać ustawieniami dotyczącymi ciasteczek sprawdź naszą politykę cookies.Polityka Cookies