Koordynatorzy Wydziału Technologii Żywności
Koordynator ds. hospitacji – dr hab. Monika Janowicz
Koordynator ds. jakości kształcenia – dr hab. Ewa Majewska
Koordynator ds. monitorowania losów absolwentów – dr hab. Grażyna Cacak-Pietrzak
Koordynator ds. organizacji Dni SGGW – dr inż. Bartosz Kruszewski
Koordynator ds. ochrony danych osobowych – mgr inż. Katarzyna Pobiega
Koordynator ds. dydaktyki oraz potwierdzania efektów uczenia się – dr hab. Małgorzata Piecyk
Koordynator ds. praktyk na kierunku bezpieczeństwo żywności – dr inż. Karolina Kraśniewska
Koordynator ds. praktyk na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka – dr inż.Sabina Galus
Koordynator ds. praktyk na kierunku towaroznawstwo w biogospodarce – dr inż.Andrzej Cendrowski
Koordynator ds. programów studiów – dr inż. Agnieszka Tyburcy
Koordynator ds. promocji Wydziału – dr hab. Lidia Stasiak-Różańska
Koordynator ds. równego traktowania – dr hab. Dorota Derewiaka, prof. SGGW
Koordynator ds. studentów niepełnosprawnych – dr inż. Diana Mańko-Jurkowska
Koordynator ds. stypendiów kierunku bezpieczeństwo żywności – dr inż. Beata Drużyńska
Koordynator ds. współpracy międzynarodowej – dr hab. Magdalena Wirkowska-Wojdyła
Koordynator ds. współpracy z pracodawcami – dr hab. Agata Marzec, prof. SGGW
Koordynator ds. zasobów biblioteczno-informacyjnych – dr hab. Joanna Bryś, prof. SGGW